New Rockstars

Aangezien Rockstars IT eigenlijk helemaal niet mee gaat in de komkommertijd, was het weer tijd om een aantal spots te gaan vergeven voor na de zomerperiode. We hadden zoals al eerder besproken nog 3 plekken te vergeven. We mogen met trots dan ook de komst vermelden van drie bijzondere talentvolle heren! We stellen ze graag even aan jullie voor.

Max Breuer

Max komt uit Boxtel en studeerde afgelopen maand af aan zijn HBO opleiding Informatica. We leerden hem kennen tijdens zijn zoektocht naar een afstudeerstage. Hier gaf hij als 21-jarige en vooral leergierige student aan dat hij zijn algoritmische denkvermogen in de praktijk wilde brengen. Kijk, daar wordt Team Rockstars nou blij van! Max gaat als junior Project Rockstar zijn verdere ontwikkeling vorm geven door vette web- en eventueel mobiele applicaties te ontwikkelen. Verder is Max een gepassioneerd muzikant, een zeer welkome toevoeging aan onze huisband! Rock on Max, maar dat is jou op het lijf geschreven.

Michon van Dooren

Dat we talentvolle jongens al vroeg weten te spotten voor ons label Rockstar Students bewijst Michon van Dooren wel uit Eindhoven. Begonnen aan de TU in Eindhoven, kwam deze pientere Informatica Student er al snel achter dat hij een man van de praktijk is. Hij switchte zonder lang te twijfelen naar het HBO (eveneens opleiding Informatica) en klopte aan bij Rockstar Students om er minimaal 3 dagen per week naast te gaan werken. Michon heeft tijdens zijn studie meerdere opdrachtgevers blij gemaakt met zijn ongekende drive om mooie en slimme oplossingen te maken en haalde zonder veel moeite zijn HBO diploma. We hoefden ons dan ook niet lang af te vragen of Michon wel om kan gaan met variatie (in omgeving en techniek). Nee, deze jongeman is er voor in de wieg gelegd. Michon heeft daarnaast ook een hobby: programmeren 😉! Per september is Michon beschikbaar voor vette Java-klussen in de regio Eindhoven.

Subhi Dweik

Subhi leerde we eveneens kennen in zijn studietijd. Een pragmaticus die wel wat extra uitdaging kon gebruiken naast zijn studie Informatica. Zo koppelden we Subhi tijdens zijn eerst jaar aan opdrachtgever Bluemoon IT in Eindhoven, waar hij ruim 3 jaar een vaste waarde was. Deze opgedane ervaring heeft ook zijn studietijd verrijkt, iets waar hij in de toekomst ook nog de vruchten van gaat plukken. Subhi gaat net als Michon aan de slag als Java developer in de regio Eindhoven. Leuk feitje is dat Michon en Subhi al jaar en dag goed bevriend zijn en zelfs samenwonen!

Welkom mannen!