New Rockstars

Een nieuwe maand betekent bij Team Rockstars dat een aantal heren weer aanspraak mogen maken op onze felbegeerde spots. We hadden voor de maanden oktober, november en december maar liefst 5 spots te vergeven! We feliciteren de heren Erik Hoogendoorn, Jordy van der Heijden, José Abbad, Mark Vrenken en Manuel Nas met hun spots! Met zo’n overload aan talent, kunnen wij niet wachten om met hen aan de slag te gaan! We stellen de heren graag even aan jullie voor.

 

Erik Hoogendoorn

Nadat Erik zijn Master of Science op zak had  is hij eerst gestart in een PhD maar gedurende dit proces merkte hij dat de commerciële wereld hem meer trok. Hij heeft toen met twee vrienden een eigen bedrijf opgestart richting DNA analyses bij sporters. Uiteindelijk is Erik hier uitgestapt om zijn passie weer te gaan volgen: programmeren. Hij heeft bij Innovattic de afgelopen drie jaar aan verschillende Android projecten gewerkt. Erik maakte zo een verpletterende indruk op Rockstars dat wij hem wel aan ons moesten verbinden!

 

Jordy van der Heijden

Jordy leerden we kennen tijdens zijn studietijd, zoals wel vaker het geval binnen Team Rockstars. Jordy wist aan het einde van zijn studie Technische Informatica al wat hij wilde gaan doen de komende jaren, namelijk vette mobiele applicaties programmeren! En zo geschiedde, Jordy heeft inmiddels zo’n 3 jaar mooie ervaring opgedaan bij diverse klanten en kan zich zodoende Android Expert noemen! Omdat ze hem bij zijn huidige klus niet kunnen missen, hebben ze hem zelfs weten te strikken om nog een poosje te blijven. Daarna gaat Jordy zijn verdere ambities waarmaken binnen het Rockstar-netwerk! Jordy had het voordeel dat zijn oud-studiegenoot Erik Vroon hem al kende en hij wist zich zonder moeite te kwalificeren voor een spot! Met zoveel talent, de zekerheid die hij bij Rockstars krijgt en een vrouw als hoofd agente, kan er natuurlijk weinig misgaan!

 

José Abbad:

We leerde ook José (Curaçaose roots) kennen in zijn studietijd toen hij zich kwam oriënteren op de IT Wereld. Nu 3 jaar later zien we dat hij niet stil gezeten heeft en nog steeds een super indruk maakt. Tijdens zijn afstudeerstage bouwde José een drone die op basis van lichtsnelheid door gesloten ruimtes kan vliegen en bij CGI werkte hij aan een ruimtestation in space (#crazy)! José heeft inmiddels een mooie stack opgebouwd en staat te popelen om nieuwe dingen te leren in de Java of C++ sfeer! Verder maakt hij graag digitale muziek, waardoor we niet lang hoefde na te denken: José is gemaakt voor Team Rockstars. Veel succes in je eerste project en we reserveren alvast een plek voor je in onze band!

 

Mark Vrenken

Mark kennen we eigenlijk al geruime tijd bij Team Rockstars. We leerde Mark kennen tijdens zijn studie Informatica aan de HvA, waar hij destijds al een zeer volwassen indruk maakte. Na zijn stage bij Conclusion vervolgde hij zijn avontuur bij RDC Inmotiv via ons, waar hij applicaties maakte rondom de data van auto’s in Nederland. Inmiddels is Mark toe aan zijn volgende stap, en ziet hij enkele oud bekenden terug binnen Team Rockstars. Lars Stolwijk en Mick Bloemheuvel (actieve Rockstars) gaan voor een warm welkom zorgen! Verder is Mark sportief aangelegd, maar voor een lekkere Whiskey draait hij zijn hand niet om😉 Mark start per oktober als full stack .NET professional – GO MARK!

 

Manuel Nas

5 Jaar geleden meldde Manuel zich als broekie bij ons op zoek naar een afstudeerstage… dan ben je natuurlijk bij Rockstars Students (voorheen Studentenbureau IT) aan het juiste adres. Dat onze match met zijn afstudeerbedrijf destijds goed was is gebleken, want Manuel heeft er nog circa 5 jaar gewerkt nadat hij zijn diploma Informatica behaalde. Inmiddels is zijn leven verandert (zijn vriendin woont in Amerika). Zodoende was Manuel op zoek naar een nieuwe werkgever waarbij flexibiliteit en variatie centraal staat. Wij van Team Rockstars IT zijn ervan overtuigd dat we dat kunnen bieden voor toppers als Manuel! Manuel start per november als .NET professional! ROCK ON Manuel!