Nieuwe Rockstar

Zoals we vorige maand al aankondigden zijn de spots in de zomerperiode (bewust) zeer selectief. Jordy Onrust was de gevierde man die zichzelf Rockstar mag gaan noemen per september!

Jordy deed zijn professionele ervaring op bij Topicus Finance, waar hij bijna 6 jaar als Java developer de fijne kneepjes van het vak leerde.  Rockstars IT leerde Jordy in 2011 kennen op de I-Beurs in Rotterdam, waarin stages en afstudeerstage centraal stonden. Ruim 6 jaar later traden we, na zijn positieve referentie, opnieuw in contact over een volgende stap in zijn carrière. Jordy zocht variatie en afwisseling, en dan ben je bij Rockstars aan het juiste adres.
Jordy kreeg na strenge selectie rondes het ja-woord van onze technische board om tot Team Rockstars IT toe te treden per september. Van harte gefeliciteerd!
Jordy is getrouwd, woonachtig in Emmen, oom van Luka en heeft het komende half jaar nog mooie vakanties naar o.a. Israël en Nieuw-Zeeland voor de boeg. Hij was laatst al te vinden op onze ‘Get Together Rockstars IT BBQ’ en zal per 1 september aan de bak gaan in zijn eerste Rockstars IT project! Welkom Jordy!