WIJ ZIJN GENOMINEERD
_____________________

ICT DETACHEERDER VAN HET JAAR

COMPUTABLE AWARDS 2017

ICT detacheerder van het jaar

ROCKSTARS IT

VOTE NOW

Computable awards 2017

In Oktober worden voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uitgereikt. Wij zijn genomineerd voor een award in de categorie ICT detacheerder van het jaar!

De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

En jij kunt ons helpen! Stem op ons als jij vindt dat wij deze award dubbel en dwars verdienen!

KEUZEVRIJHEID REDEN VOOR NOMINATIE

WAT COMPUTABLE OVER ONS TE ZEGGEN HEEFT

Rockstars IT is een detacheerder, maar niet in de klassieke betekenis van het woord. Je wordt niet zoals bij andere detacheerders als een resource ergens weggezet om maar omzet binnen te halen, maar je hebt veel keuzevrijheid.

Ook wordt er actief veel ingezet op persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning van zelfstandigheid als zzp’er.

Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Rockstars IT als ICT-detacheerder van het jaar te nomineren.

 Vooral de persoonlijke benadering en de vrijheid in werken worden door veel Rockstars (mensen die namens Rockstars IT werken) benoemd.

Een Rockstar wordt je niet zomaar. De selectie aan de poort is erg streng bij Rockstars, als we een aanmelder mogen geloven.Zonder een degelijke opleiding en relevante ervaring op je cv kom je er sowieso niet, je moet allerlei tests ondergaan en bovendien moet je iets extra’s hebben: passie voor het vak.

Rockstars IT ondersteunt de Rockstar met alles waar je je als it'er niet mee bezig wilt houden.Zo claimt detacheerder te zorgen voor de gaafste projecten en onderhandelt het over het tarief zodat de Rockstars kunnen doen waar ze goed in zijn: de wereld veranderen.

Daarnaast is Rockstars als volle dochter van LSG opgegroeid met het continu werken aan de ontwikkeling van de Rockstars door onder andere trainingen op hard- en personal skills.

MEER OVER ONS WETEN?

WIJ VERTELLEN GRAAG MEER