Gave projecten

IT-Rockstars ervaringen bij grote opdrachtgevers

Vincent Bitter

Ecolab Brussel

Voor Ecolab werk ik in Brussel aan een lifecycle management applicatie. Met de applicatie wordt in kaart gebracht welke machines Ecolab geleverd heeft aan haar klanten en welke onderdelen vervangen zijn tijdens onderhoud. Hierdoor kan voorspeld worden welke onderdelen aan vervanging toe zijn en kunnen monteurs met de juiste spullen op pad gestuurd worden. Momenteel wordt met een voorganger van de software getest in België, maar het is de bedoeling dat de nieuwe software in heel Europa ingezet zal worden. Extra interessant aan het project vind ik het internationale karakter. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het gehele traject van functioneel ontwerp tot deployment.

Lees het verhaal van Vincent Bitter

Max Gramsma

Ebenefits

Ebenefits ontwikkelt een portaal voor pensioeninstellingen, werkgevers en werknemers waarin zij alles kunnen regelen dat met het pensioen te maken heeft. Daarnaast geeft het inzicht wat er op dat moment allemaal geregeld is. Dit portaal wordt steeds doorontwikkeld voor bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast moet er het een en ander vernieuwd en verbeterd worden.

Bij het bedrijf zit een echt een leuke club mensen, dat spreekt me aan. Samen met het ontwikkel team met ervaren ontwikkelaars. Omdat het product nog steeds groeit liggen er ook uitdagingen op architectuurniveau waar ik me graag in wil verdiepen.

Lees het verhaal van Max Gramsma

Willy van Diepen

International Card Services

Binnen dit bedrijf werk ik bij het team dat de web services bouwt voor de app en de website. Mijn team zorgt ervoor dat de app en de website de juiste informatie krijgen om aan de klanten van ICS te laten zien. Dit doen wij in Java EE met behulp van Hibernate en nog een paar andere tools. De informatie wordt gehaald uit een DB2 database plus een paar achterliggende services, geschreven in een andere taal, dit alles draait op een/meerdere AS400 machine(s).

Lees het verhaal van Willy van Diepen

Jordy van Eijk

GLS

“Bij GLS Netherlands werk ik aan een migratie van een oude AS400 applicatie naar een WPF applicatie ter ondersteuning van de core business. Het project spreekt me aan omdat het veel uitdagingen met zich meebrengt welke je normaal niet vaak tegenkomt. Werken tegen een DB2 database draaiende op AS400 zijn geen dingen welke je dagelijks ziet.”

Lees het verhaal van Jordy van Eijk

Rob van Tilburg

Redhotminute - Project MyKia

“Redhotminute in Tuil, focust zich op web oplossingen. Ik zelf werk in het Kwikmeisters team aan het Project MyKia. Dat is een ‘mijn’ platform voor Kia Motors Europa welke de klanten informatie geeft over hun Kia.”

Lees het verhaal van Rob van Tilburg

Matthijs Mast

Topicus Finance

“Op dit moment zit ik bij Topicus Finance in Deventer en werk ik aan een nieuwe release van het portefeuille beheer systeem waarin de nieuwe Europese regelgeving op het gebied van hypotheken verwerkt is.”

Lees het verhaal van Mathijs

Rolf Lutgendorff

De Haan

De Haan maakt kassa systemen voor o.a. de Leisure markt, wellness en carwashes. Op dit moment werk ik aan een uitbreiding op dit pakket om reserveringen mogelijk te maken en de betalingen die hier aangekoppeld zijn. Door de diversiteit van klanten zitten er erg veel mogelijkheden in het pakket waardoor functionaliteit toevoegen erg complex kan zijn zonder dat dit invloed heeft op de huidige functionaliteit. Dit maakt het een erg uitdagend project.

Lees het verhaal van Rol Lutgendorff

Pascal Quist

The APS Group

Bij deze klant heb ik de mogelijkheid en de ruimte om te werken in een jong en dynamisch team, waar de creatieve mensen, het management en het dev-team nauw samenwerken. Dat, bovenop de moderne technieken die er worden toegepast (Java EE, Java SE 8, Angular) geeft mij de boost en de mogelijkheid om hier mooie dingen te leren. Social Networker (SN) wordt gebruikt door veel verschillende klanten en dat maakt ook dat de applicatie divers inzetbaar, configureerbaar, stabiel en bij voorkeur natuurlijk robuust moet zijn. Mooie technieken bij de klant welke mij ook de drive en het toepassingsgebied geven om mijn kennis te vernieuwen en te verbreden voor een nog betere inzet bij de volgende opdrachten! In de toekomst wil ik graag aan de bak als team-lead, waarbij ik ook de touch met de techniek blijf houden (dus ook gewoon devven!); deze klant helpt mij om naast de benodigde softskills ook de techskills te verbeteren!

Lees het verhaal van Pascal Quist