Rock the word

Als Junior Rockstar

Omdat we IT’ers zien als de Rockstars van de toekomst gaan en staan we helemaal voor de ontwikkeling van onze junior Rockstars. In het Rockstars Dev Program word je als junior Rockstar in 2 jaar gecoached op personal skills en krijg je de kans om je ook op technisch vlak flink te ontwikkelen.

Rockstars Dev Program

Het Rockstars Dev program is voor junior (project) Rockstars. Omdat we alleen werken met de beste IT’er is de selectie streng. Wil je weten of je in aanmerking komt of heb je vragen?

Just ask!

 

Personal skills

Bootcamp Berlijn - Coaching - Intervisie

Tijdens de gehele periode van het Rockstars Dev Program krijg je begeleiding van één van onze ervaren coaches. Deze coaches komen
4 keer per jaar bij je langs om te kijken of ze ergens met je over kunnen sparren en er zijn ook intervisie sessies voor je leidinggevende.

Tijdens de personals skills bootcamp ga je o.a. aan de slag met: zelfmanagement, communicatie, timemanagement, samenwerken en klantgerichtheid.

Oh ja, en je gaat 2 keer naar Berlijn 😉
Personal skills Bootcamp BErlijk Rockstars Dev Program

Tech skills

Certificeringen

Technische ontwikkelingen gaan snel! Om je de kans te geven de meest recente skills te (blijven) beheersen ga je in het eerste en het tweede jaar de verschillende certificeringen behalen. Voor het uitbreiden van je JAVA kennis kun je denken aan bijvoorbeeld: OCA & OCP met de optie voor JAVA EE als vervolg en voor het bijbrengen van je .NET kennis denk dan aan: MCSD (Microsoft Certified Solution Developer).

6 x per jaar organiseren we een pizzasessie. Een avondsessie waarbij je op de hoogte gebracht wordt van de meest recente ontwikkelingen op tech vlak. En niet te vergeten. We werken o.a. samen met Google en organiseren regelmatig kennis-events en congressen.

Deelnemende organisaties

Rockstars Dev Program

Meer weten over het Rockstars Dev Program?